12/11/2022/Новости

Задругата ПЧЕЛИН РАЈ заедно со претставници од задругата Органски Зрак учествуваа на “Првиот национален саем за храна и пијалоци во организација на Слоу Фуд и МЗШВ

На 12.11.2022 г. претставници од задругата ПЧЕЛИН РАЈ заедно со претставници од задругата Органски Зрак учествуваа на “Првиот национален саем за …

  • Напишано од Ана Барабановска
  • 41
  • 0