30/11/2022/Новости

На ден 30.11.2022 год. Ѓорги Андонов како претставник од пчеларската задругата Пчелин Рај, беше на состанок на потсекторската група за уредување на земјоделски пазари за мед кој се одржа во просториите на МЗШВ во Скопје

На ден 30.11.2022 год. Ѓорги Андонов како претставник од пчеларската задругата Пчелин Рај, беше на состанок на потсекторската група за уредување на зе …

 • Напишано од Ана Барабановска
 • 37
 • 0
29/11/2022/Новости

Ѓорги Андонов како претставник од пчеларската задругата Пчелин Рај на 29.11.2022 год беше на работна средба со Јасмина Цамбулева директорка на СОУУД Димитар Влахов Струмица

Ѓорги Андонов како претставник од пчеларската задругата Пчелин Рај на 29.11.2022 год беше на работна средба со Јасмина Цамбулева директорка на СОУУД Д …

 • Напишано од Ана Барабановска
 • 46
 • 0
18/11/2022/Новости

На 18.11.2022 г. Ѓорги Андонов како претставник од задругата Пчелин Рај присуствуваше на информативен состанок со здруженијата Органо-Логистик и Проаг …

 • Напишано од Ана Барабановска
 • 46
 • 0
14/11/2022/Новости

Претставници од задругата Пчелин Рај учествуваа на саемот за вмрежување и вработување кој беше организиран од Центарот за истражување и анализи НОВУС во рамки на проектот „Иницијатива за социо-економско зајакнување на младите од Струмичкиот регион“

Претставници од задругата Пчелин Рај учествуваа на саемот за вмрежување и вработување кој беше организиран од Центарот за истражување и анализи НОВУС …

 • Напишано од Ана Барабановска
 • 47
 • 0
12/11/2022/Новости

Задругата ПЧЕЛИН РАЈ заедно со претставници од задругата Органски Зрак учествуваа на “Првиот национален саем за храна и пијалоци во организација на Слоу Фуд и МЗШВ

На 12.11.2022 г. претставници од задругата ПЧЕЛИН РАЈ заедно со претставници од задругата Органски Зрак учествуваа на “Првиот национален саем за …

 • Напишано од Ана Барабановска
 • 41
 • 0
03/11/2022/Новости

Задругата Пчелин Рај учествуваше на работилница на тема – Обезбедување на социо-економска одржливост на социјалните претпријатија преку здружување во кластери

На 02,11,2022 год. претставник од задругата Пчелин Рај учествуваше на работилница која се одржа во просториите на Вардарскиот плански регион во Велес, …

 • Напишано од Ана Барабановска
 • 37
 • 0