17/04/2024/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 132
  • 0

Учество на претставници од ПроАгро Фармери и Пчелин Рај на завршната конференција на Проектот – Платформа за инвестиции во заедницата која се одржа во Хотел Мериот Скопје. Проектот е имплементиран од Фондација Албиз а финансиски поддржан од Европската Делегација.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *