07/02/2023/Проекти

Инфо сесија за предизвикот “Со дигитална транаформација до иновација” на која беа присутни претпријатија од земјоделско – прехранбениот и туристичкиот сектор

Одлична атмосфера имавме на инфо сесијата во Струмица, на која беа присутни претпријатија од земјоделско – прехранбениот и туристичкиот сектор. …

  • Напишано од Ана Барабановска
  • 4
  • 0
19/07/2021/Проекти

Обука за маркетинг

Тројца членови од задругата учествуваа на обука од областа на маркетинг и брендирање која се одржи на 19.7.2021 г. во Шато Сопот, Велес. Обуката беше д …

  • Напишано од admin
  • 569
  • 0