12/11/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 253
  • 0

На 12.11.2022 г. претставници од задругата ПЧЕЛИН РАЈ заедно со претставници од задругата Органски Зрак учествуваа на “Првиот национален саем за храна и пијалоци во организација на Слоу Фуд и МЗШВ. На штандот на Македонската асоцијација на земјоделски задруги беа изложени производи за кои имаше голем интерес од посетителите. Штандот го посетија и претставници на Делегацијата на Европската Унија меѓу кои беше и амбасадорот Дејвид Гир. Штандот го посетија и премиерот Ковачевски, со министрите Славјанка Петровска, Љупчо Николовски, Оливер Спасовски, Фатмир Битиќи и директорот на АФПЗРР Никица Бачовски.

          

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *