10/04/2024/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 63
  • 0

Претставници на задругата Пчелин Рај од 02 до 05 Април, во Гружа, Република Србија, учествуваа на обуката “Современи системи на заштита и дигитални решенија во земјоделството”. Проектот е во организација на Агронет Белград а финасиски поддржан од УСАИД!

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *