26/08/2022/Новости

Беласичкиот костенов мед освои сребро на најпрестижниот светски конгрес за пчеларство

Беласичкиот костенов мед освои сребро на најпрестижниот светски конгрес за пчеларство во Истанбул! Костеновиот мед потекнува од најчистите предели на п …

  • Напишано од Ана Барабановска
  • 83
  • 0