28/09/2022/Новости

„Пчелин рај“ ја помина цела Македонија-успешната приказна на една карневалска маска

Една маска со благородна идеја, едно одделение на чело со наставничката и родителите и десетици патувања. Од Струмица, преку Радовиш до Скопје и Леско …

  • Напишано од Ана Барабановска
  • 48
  • 0
25/09/2022/Новости

ФЕСТИВАЛ НА ЦИВИКА МОБИЛИТАС

Во организација на Македонската асоцијација на земјоделски задруги пчелките од Пчелин Рај долетаа во Скопје на фестивалот на Цивика Мобилитас со насло …

  • Напишано од Ана Барабановска
  • 55
  • 0