26/08/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 219
  • 0

Беласичкиот костенов мед освои сребро на најпрестижниот светски конгрес за пчеларство во Истанбул!

Костеновиот мед потекнува од најчистите предели на планината Беласица од пчеларникот на Ѓорги Андонов, член на задругата Пчелин Рај!

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *