26/04/2024/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 66
  • 0

Ѓорѓи Андонов од Пчеларската задруга „Пчелин рај“ од Струмица, споделува совети за пчеларите почетници, интересни податоци за животот на пчелата, ќе дознаете како да изберете идеално место за пчеларник, зборуваме за непријателите на пчелите, слушајте Радио Марија.

Повеќе детали може да погледнете во следното видео.

https://www.facebook.com/share/v/sYRA8gzLdhYwE3nH/?mibextid=w8EBqM

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *