21/07/2022/Новости

Забележителен настап на карневалската маска „Пчелин рај“ на Меѓународниот карневал во Лесковац

Карневалската маска „Пчелин рај “ на ООУ „Видое Подгорец“ имаше забележителен настап на 16 Меѓународен карневал во Лесковац, Србија. Извор на информац …

  • Напишано од Ана Барабановска
  • 86
  • 0
04/07/2022/Новости

Обука во Трјавна, Бугарија за јакнење на капацитетите на руралните жени, членки на земјоделски задруги за подобрување на нивните деловни, социјални, економски и финансиски вештини

Претставник од Пчеларската задруга Пчелин Рај од Струмица, Ана Барабановска во периодот од 16-21 Мај оваа година беше дел од шест дневна обука во Трја …

  • Напишано од Ана Барабановска
  • 281
  • 0