26/08/2022/Новости

Беласичкиот костенов мед освои сребро на најпрестижниот светски конгрес за пчеларство

Беласичкиот костенов мед освои сребро на најпрестижниот светски конгрес за пчеларство во Истанбул! Костеновиот мед потекнува од најчистите предели на п …

  • Напишано од Ана Барабановска
  • 55
  • 0
04/08/2022/Новости

Ѓорги Андонов како претседател на Управниот одбор на Пчеларската задруга Пчелин Рај му ги презентираше мисијата и целите на задругата на амбасадор на Република Италија

На средбата организирана од Македонската асоцијација на земјоделски задруги на неговата екселенција Андреа Силвестри, амбасадор на Република Италија, …

  • Напишано од Ана Барабановска
  • 199
  • 0