21/07/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 294
  • 0

Карневалската маска „Пчелин рај “ на ООУ „Видое Подгорец“ имаше забележителен настап на 16 Меѓународен карневал во Лесковац, Србија.

Извор на информацијата :

Забележителен настап на карневалската маска „Пчелин рај“ на Меѓународниот карневал во Лесковац

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *