08/10/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 88
  • 0

Претставници од задругата со своите пчелни производи се претставија на саемот на македонска традиционална храна и пијалоци кој се одржа во Скопје а кој беше поддржан од МЗШВ и ГИЗ

  

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *