15/12/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 111
  • 0

Во организација на Проагро Фармери, во просториите на струмичкиот инкубатор Ѓорги Андонов од Пчелин Рај одржа обука на тема ЖЕНАТА ФАРМЕР Лидер и Пример за Младите!

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *