26/02/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 198
  • 0

Веселите пчелички од ООУ Никола Вапцаров заедно со пчеларската задруга Пчелин Рај долетаа на детскиот карневал во Струмица со порака за спас на пчелите.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *