13/12/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 93
  • 0

Учество на претставници од Пчелин Рај на традиционалниот настан „Пчеларски ден-знаење и дружење“ кој се одржа на 10.12.2023 во Скопје.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *