30/01/2024/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 67
  • 0
🐝Споделуваме импресии на Ana Barabanovska, учесничка на студиското патување на млади земјоделци во 🇸🇮 Словенија, претставник на Pcelin Raj и Здружение Македонска асоцијација на земјоделските задруги.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *