29/10/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 142
  • 0

Денес експериментално прстенувавме 13 матици на пчеларникот во с. Хамзали, со цел прекин на леглото и успешно презимување.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *