04/07/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 147
  • 0

На 29.06.2023 г. во просториите на Општина Ресен, заедно со членови од задругата Органски Зрак од Струмица присуствуваме на промоцијата на три проекти со вредност од над 1.000.000 Еур финансирани од Европската Унија. Со проектите “Конкурентски земјоделски задруги”, АгроСмарт-Развој на модерно и одржливо земјоделство и “Модернизација на советодавните услуги за земјоделците во РСМ” ќе се даде голем поттик за зголемување на земјоделското производство и подобрување на животниот стандард на земјоделците.   

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *