22/03/2024/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 107
  • 0

Пчеларската задруга ПЧЕЛИН РАЈ од Струмица заедно со наставниците и учениците од Земјоделското училиште ДИМИТАР ВЛАХОВ ги фрлија ЦВЕТНИТЕ БОМБИ!
Офанзивата иницирана од Слоу Фуд Македонија а финансиски поддржана од ПЧЕЛИН РАЈ успешно се заврши!
Во дворот на училиштето беа фрлени 500 цветни бомби а околу 1000 бомби ги понесоа со себе за да ги фрлат на места по нивен избор!
Партнери во акцијата:
Проагро Фармери Струмица
Органо-Логистик Струмица

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *