31/01/2024/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 18
  • 0

На ден 24.01.2024 во просториите на Пчеларскиот сојуз на Словенија кој е еден од подобрите во Европа каде осврт се даде на начинот на функционирање, организацијата и поддршката што ја имаат прчеларите во оваа земја што резултира со огромни позитивни резултати во работењето во оваа област.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *