20/12/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 118
  • 0
Заедно со претставници од 30 мали, домашни компании, нашето петoчно попладне минатата недела во Innofeit го посветивме за проследување на првата обука од едукативната програма “Digitally Fit for E-commerce” која ја организираме со поддршка на Economic Development, Governance and Enterprise Growth Project 🚀
На првата од трите обуки со Darjan Radenkovic од Zhar Ptiza преку активна дискусија и темелна разработка на 10 прашања им помогна на сите што беа дел од обуката да ја постават основата за комплетна бренд стратегија како прв чекор за станување “Digitally Fit for E-commerce” 🤗
Едукативната програма се реализира со поддршка на USAID North Macedonia Economic Development, Governance and Enterprise Growth Project
 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *