20/12/2023/Uncategorized @mk
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 309
  • 0

На ден 18.12.2023 во Innofeit се одржа втората обука од едукативната програма “Digitally Fit for E-commerce” на која заедно со Мартин Китановски, CEO на Monks.Agency понеделнички ги разгледавме сите работи што се потребни за учесниците добро да го разберат маркетингот, дигиталниот маркетинг, storytelling-от и како сите овие компоненти ќе им помогнат да го „оживеат“ својот бренд при продавање онлајн🚀

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *