10/10/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 69
  • 0

Претставници од задругите Пчелин Рај и Органски Зрак заедно со претставници од здруженијата Млеч и Проагро Фармери отпочнаа со оценување и избор на највкусен мед за претстојниот Меден Балкан кој ќе се одржи на 21.10.2023 год. во Струмица.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *