02/01/2024/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 32
  • 0

ПЧЕЛИН РАЈ, заедно со учениците од средното училиште ДИМИТАР ВЛАХОВ и децата од Центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост ПОРАКА, учестуваа на Новогодишниот Базар 2024 во Струмица!

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *