20/12/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 123
  • 0

Во организација на МАЗЗ (mazz.mk) и НМРР (nmrr.mk), со финансиска поддршка од МЗШВ (mzsv.mk), претставници од Пчелин Рај учествуваа на студиска посета во Болоња Италија.
Благодарност до Италијанската амбасада Ambasciata d’Italia in Skopje која ни организира средби со претставници на еминентни италијански комании од повеќе сектори.

 

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *