25/12/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 158
  • 0

Во организација на Општина Струмица, Пчеларската задруга Пчелин Рај во партнерство со СОУУД Димитар Влахов учествуваат на новогодишниот БАЗАР што се одржува од 24 ти до 31 Декември на плоштадот во Струмица. Дел од производите се произведени во училиштето со поддршка од Пчелин Рај а средствата од продажбата ќе бидат искористени за набавка на опрема за училишните кабинети..

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *