20/04/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 164
  • 0

Во организација на Агронет од Белград и со поддршка на USAID и GIZ, од 18-ти 20-ти Април се одржа обука во Врњачка Бања Србија за климатските промени, обновливите извори на енергија и нивните предизивици и решенија во земјоделството

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *