07/02/2023/Проекти
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 149
  • 0
📍 Одлична атмосфера имавме на инфо сесијата во Струмица, на која беа присутни претпријатија од земјоделско – прехранбениот и туристичкиот сектор.
Настанот беше организиран од Centar za razvoj na Jugoistocen region, на кој беа презентирани деталите за предизвикот “Со дигитална транаформација до иновација” од страна на претставници на #ФИТР и Increasing Market Employability – IME.
🔜 Следната инфо сесија е во организација на SEEU Tech Park Тетово, на 09.02.2023, во 11:00 часот, на Универзитетот за Југоисточна Европа.
Повеќе информации на следниот линк

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *