22/10/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 190
  • 0

Златен медал за Пчелин Рај во категоријата “Шумски мед” и “Костенов мед!

Успешно претставување пред струмичани со своите квалитетни производи!

Предавање од проф.др. Хрисула Кипријанова на тема “Производство на пчелни производи со додадена вредност”

Дружење и размена на искуства со колеги пчелари од Македонија, Србија и Бугарија!

Дефиле на карневалската група “Пчелин Рај” од Основното Училиште “Видое Подгорец” од Струмица!

 

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *