13/09/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 88
  • 0

Претставници од задругата ПЧЕЛИН РАЈ (www.pcelinraj.mk) и задругата Органски Зрак присуствуваа на работилницата за добивање на статус социјално претпријатие која се одржа на 12.9.2023 во Центарот за социјални претпријатија во Скопје (www.centarsp.mk)
ПЧЕЛИН РАЈ со свои производи зема активно учество и на саемот на социјални претпријатија.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *