18/11/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 200
  • 0

На 18.11.2022 г. Ѓорги Андонов како претставник од задругата Пчелин Рај присуствуваше на информативен состанок со здруженијата Органо-Логистик и Проагро Фармери на покана на ГЕФ СГП Македонија во врска со можностите за заедничко финансирање на проекти од интерес за локалната заедница.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *