14/03/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 1.318
  • 0

Во конкуренција од четиринаесет учесници веб сајтот на Пчелин Рај (www.pcelinraj.mk) го освои престижното второ место во категоријата – Најдобар сајт за храна и здравје во 2021 година. Натпреварот традиционално се одржува од 2010 година во организација на Медиа Солушнс. (www.sajtnagodinata.mk)

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *