07/04/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 179
  • 0

Во организација на пчеларското здружение Пијанечка Пчела 2 од Делчево, Ѓорги Андонов и Ѓорги Хаџи-Котаров одржаа предавање на тема: Биологија на крлежот и негова контрола со органски препарати и други алтернативни биотехнички методи.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *