Онлајн продавница

Како задруга која се занимава производство на мед, покрај класичната продажба на мед нудиме и онлајн продажба преку нашата веб страна. Нудиме повеќе производи кои се 100% природни, произведени од пчеларите кои членуваат во задругата Пчелин Рај.

Продавницата се состои од производите со кои располагаме, и секој производ се продава во тегла од различна грамажа.

Посетете ја продавницата на следниот линк продавница