03/07/2018

Производство на мед

Што е медот? Медот слатка вискозна супстанца која ја продуцираат пчелите. Пчелите го продуцираат медот од цветниот нектар (растителен секрет богат со ш …

  • Напишано од admin
  • 0
05/06/2018

Часови за пчеларство

Зошто пчеларство? Секој кој што сака да се занимава со пчеларство треба да знае дека пчеларството е фасцинантно и пријатно, но во исто време и многу ва …

  • Напишано од admin
  • 0
01/05/2018

Продавница за мед

Онлајн продавница Како задруга која се занимава производство на мед, покрај класичната продажба на мед нудиме и онлајн продажба преку нашата веб страна …

  • Напишано од admin
  • 0
01/04/2018

Отстранување на гнезда од пчели

Најпрво идентификација Уште на самиот почеток потребно да се направи идентификација дали станува збор за гнездо од пчели, оси, стршлени или друг вид на …

  • Напишано од admin
  • 0