19/03/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 214
  • 0

Во организација на пчелараската задруга Пчелин Рај, на 18.03.2023 год. пчелари од Струмица, Радовиш, Валандово и Берово присуствуваа на саемот за пчеларство во Бујановац, Србија.

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *