31/10/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 203
  • 0

На 27.10.2022 год. претставници од задругата учествуваа на регионалниот саем на социјалните претпријатија во организација на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион. Под мотото “ПОДДРЖИ, ПРОМЕНИ, ОВОЗМОЖИ” саемот имаше за цел да даде поддршка на социјалните претпријатија а се организираше во рамки на проектот „Поддршка на социјалните претпријатија“.
На саемот беа остварени повеќе средби со локални производители а беше претставен и дел од асортиманот на задругата.

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *