04/03/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 831
  • 0

Во рамките на проектот  „Поддршка на поконкурентно и одржливо земјоделство во Северна Македонија“ имплементиран од страна на CARE International a финансиски поддржан од страна на Германската покраина Северна Рајна-Вестфалија,  во периодот од 1-3 март 2022 год. во хотел Молика, Битола се одржа дводневна обука на тема: Дигитален маркетинг  наменет за членките на Македонската асоцијација на земјоделски задруги.

Претставници од нашата задруга ”Пчелин рај” беа Ана Барабановска и Ѓорги Андонов кои дадоа свој допринос за спроведување на обуката.

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *