20/02/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 168
  • 0

Пчелките од маската Пчелин Рај долетаа на меѓународниот карневал во Риека каде повторно се слушна нивното зуење за спасот на пчелите. Маската беше дочекана со воодушевување од страна на публиката која со голем аплауз го награди нивниот настап. Благодарност до учениците од училиштето Видое Подгорец кои заедно со нивните родители и наставничката Соња Цицимова одлично ја претставија маската и Струмичкиот карневал!

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *