07/04/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 196
  • 0

Пчелин Рај во посета на пчеларникот на Ѓорги Портарски во с.Сливница Берово каде од неодамна почна со работа неговата комора за апитерапија.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *