20/05/2023/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 104
  • 0

Денес беше многу забавно и возбудливо за нашите дечиња. Имавме драги гости од “Пчелин рај”, кои ги почестија дечињата со нивниот здрав мед и ги запознаа како се прави истиот. Од сѐ срце им благодариме за посетата. ❤️🐝🌼🌺🐝

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *