29/11/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 181
  • 0

Ѓорги Андонов како претставник од пчеларската задругата Пчелин Рај на 29.11.2022 год беше на работна средба со Јасмина Цамбулева директорка на СОУУД Димитар Влахов Струмица. На средбата се разговараше за можностите за вклучување на учениците и професорите од училиштето во развивање на нови иновативни производи кои ќе го збогатат асортиманот на задругата.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *