25/09/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 171
  • 0

Во организација на Македонската асоцијација на земјоделски задруги пчелките од Пчелин Рај долетаа во Скопје на фестивалот на Цивика Мобилитас со наслов -Ден на граѓанските организации и социјални претпријатија каде уште еднаш преку Тони и Хана ја испратија пораката за спас на пчелите!

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *