01/06/2024/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 37
  • 0

Претставник од Пчелин Рај учествуваше на обуката за спроведување на Националниот акционен план за водечките принципи на ОН за бизнис и човекови права.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *