04/08/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 379
  • 0

На средбата организирана од Македонската асоцијација на земјоделски задруги на неговата екселенција Андреа Силвестри, амбасадор на Република Италија, Ѓорги Андонов како претседател на Управниот одбор на Пчеларската задруга Пчелин Рај, му ги презентираше мисијата и целите на задругата.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *