16/08/2021/Проекти
  • Напишано од admin
  • 340
  • 0

Како дел од активностите од Институционалниот грант од Цивика Мобилитас програмата, на 16.08.2021 во хотел “Кораб Трница” двајца членови на задругата земаа учество на обуката за членките на Македонската асоцијација на земјоделски задруги на тема Маркетинг, промоција и пласман на производи

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *