03/04/2022/Новости

ЗАСАДИ ИДНИНА!

Во согласност со Зелената агенда на Европската Унија, со Локалните акциони планови на општините како и со седмиот задружен принцип – Грижа за за …

  • Напишано од Ана Барабановска
  • 272
  • 0