06/08/2021/Проекти
  • Напишано од admin
  • 976
  • 0

На 06.08.2021 год во Шато Сопот Велес беше г-дин Дарио Какамици со цел спроведување интервјуа и состаноци во рамките на развојот на Националната Стратегија за земјоделски задруги. Од задругата Пчелин Рај присуствуваат тројца претставници кои земаа активно учество на настанот.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *